OM LESTER

Thomas Lester 2

For rigtig mange af mine kunder er det vigtigt at de selv, i stor udstrækning, kan redigere deres side når først den er sat op og de ønskede funktioner er installeret. Det giver frihed og minimerer udgifterne.

Derfor har jeg valgt at benytte det man kalder CMS til mine kunder. CMS står for "Content management system". Når en hjemmeside er bygget op omkring et CMS er det muligt at rette på sidernes indhold direkte gennem en webbrowser som f.eks. Firefox eller Internet explorer.

Jeg har valgt at arbejde i Joomla og Wordpress, fordi de er de mest udbredte CMS'er hvilket betyder at der netop til disse 2 er et hav af gratis og kommercielle komponenter, skabeloner, moduler og plug-ins. F.eks. til nyhedsbreve, kalendere, booking af aftaler, events, webshops, online betaling med forskellige betalingskort osv.

De fleste af mine kunder har benyttet mig gennem mange år. Jeg gætter på at det er lidt ligesom at have samme tandlæge eller mekaniker i længere tid, hvor tilliden og trygheden er til stede. Kunderne klarer selv den daglige drift, og samtidig er det rart at få hurtig hjælp hvis det driller eller nye funktioner skal implementeres.

Jeg er yderst serviceminded og laver bl.a hjælpevideoer, så du som kunde kan sidde i ro og mag og lære dit CMS at kende.